Communisten Haarlem-IJmond

In januari 2019 hebben een aantal communisten uit de regio Haarlem en IJmond besloten hun gezamenlijke inspanningen van de afgelopen jaren in een nieuwe, georganiseerde vorm voort te zetten. Met de oprichting van Communisten Haarlem-IJmond hebben wij de gelegenheid om ons werk verder uit te bouwen, te verbreden en te vergroten.

Wij stellen ons in de traditie van vooraanstaande strijders uit de communistische beweging in onze streek. In het bijzonder van de IJmuidense Hoogovenarbeider Jan Bonekamp (1914-1944) en de Haarlemse rechtenstudente Hannie Schaft (1920-1945). Hun nagedachtenis inspireert onze groep.

Vrienden van onze groep zijn van harte welkom! Bij voorkeur door ons te steunen met een vaste, maandelijkse bijdrage. Elke bijdrage, groot of klein, is een politieke daad. Wij zijn ervan overtuigd dat een strijdvaardige en hecht georganiseerde communistische groep een aanwinst is in onze regio.

Ons bankrekeningnummer is: NL03 INGB 0007 3690 56. Communisten Haarlem-IJmond is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met nummer 73847380.

Wil je meer betekenen? Neem contact met ons op.